Einde inhoudsopgave
Besluit Nr. 1/95 (96/142/EG) inzake de tenuitvoerlegging van de slotfase van de douane-unie
Bijlage 1
Geldend
Geldend vanaf 31-12-1995
- Bronpublicatie:
22-12-1995, PbEG 1996, L 35 (uitgifte: 13-02-1996, regelingnummer: 96/142/EG)
- Inwerkingtreding
31-12-1995
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
22-12-1995, PbEG 1996, L 35 (uitgifte: 13-02-1996, regelingnummer: 96/142/EG)
- Vakgebied(en)
EU-recht / Algemeen
Douane (V)
GN-code | Omschrijving | |
---|---|---|
ex | 0403 | Karnemelk, gestremde melk en room, yoghurt, kefir en andere gegiste of aangezuurde melk en room, ook indien ingedikt, met toegevoegde suiker of andere zoetstoffen, gearomatiseerd of met toegevoegde vruchten of cacao: |
0403 10 51 t/m 0403 10 99 | — yoghurt, gearomatiseerd of met toegevoegde vruchten of cacao | |
0403 90 71 t/m 0403 90 99 | — andere, gearomatiseerd of met toegevoegde vruchten of cacao | |
0710 40 00 | Suikermaïs, ook indien gestoomd of in water gekookt, bevroren | |
0711 90 30 | Suikermaïs, voorlopig verduurzaamd (bij voorbeeld door middel van zwaveldioxyde of in water waaraan, voor het voorlopig verduurzamen, zout, zwavel of andere stoffen zijn toegevoegd), doch als zodanig niet geschikt voor dadelijke consumptie | |
ex | 1517 | Margarine; mengsels en bereidingen, voor menselijke consumptie, van dierlijke of plantaardige vetten of oliën of van fracties van verschillende vetten en oliën bedoeld bij dit hoofdstuk, andere dan de vetten en oliën of fracties daarvan bedoeld bij post 1516: |
1517 10 10 | — margarine, andere dan vloeibare margarine, met een gehalte aan van melk afkomstige vetstoffen van meer dan 10 doch niet meer dan 15 gewichtspercenten | |
1517 90 10 | — andere, met een gehalte aan van melk afkomstige vetstoffen van meer dan 10 doch niet meer dan 15 gewichtspercenten | |
1702 50 00 | Chemisch zuivere fructose | |
ex | 1704 | Suikerwerk zonder cacao (witte chocolade daaronder begrepen), ander dan zoethoutextract (drop), bevattende meer dan 10 gewichtspercenten saccharose, zonder andere toegevoegde stoffen, van GN-code 1704 90 10 |
1806 | Chocolade en andere bereidingen voor menselijke consumptie die cacao bevatten | |
1901 | Moutextract; bereidingen voor menselijke consumptie van meel, gries, griesmeel, zetmeel of moutextract, geen of minder 1 in 50 gewichtspercenten cacaopoeder bevattend, elders genoemd noch elders onder begrepen; bereidingen voor menselijke consumptie van produkten bedoeld bij de posten 0401 tot en met 0404, geen of minder dan 10 gewichtspercenten cacaopoeder bevattend, elders genoemd noch elders onder begrepen | |
ex | 1902 | Deegwaren, met uitzondering van gevulde deegwaren van de GN-codes 1902 20 10 en 1902 20 30; koeskoes, ook indien bereid |
1903 | Tapioca en soortgelijke produkten bereid uit zetmeel, in de vorm van vlokken, korrels, parels en dergelijke | |
1904 | Graanpreparaten verkregen door poffen of roosteren (bij voorbeeld cornflakes); granen, andere dan maïs, in de vorm van korrels, voorgekookt of op andere wijze bereid | |
1905 | Brood, gebak, biscuits en andere bakkerswaren, ook indien deze produkten cacao bevatten; ouwel in bladen, hosties, ouwels voor geneesmiddelen, plakouwels en dergelijke produkten van meel of van zetmeel | |
2001 90 30 | Suikermaïs (Zea mays var. saccharata), bereid of verduurzaamd in azijn of in azijnzuur | |
2001 90 40 | Broodwortelen, bataten (zoete aardappelen) en dergelijke eetbare plantedelen met een zetmeelgehalte van 5 of meer gewichtspercenten, bereid of verduurzaamd in azijn of azijnzuur | |
2004 10 91 | Aardappelen, in de vorm van meel, gries of vlokken, op andere wijze bereid of verduurzaamd dan in azijn of azijnzuur, bevroren | |
2004 90 10 | Suikermaïs (Zea mays var. saccharata), op andere wijze bereid of verduurzaamd dan in azijn of azijnzuur, bevroren | |
2005 20 10 | Aardappelen, in de vorm van meel, gries of vlokken, op andere wijze bereid of verduurzaamd dan in azijn of azijnzuur, niet bevroren | |
2005 80 00 | Suikermaïs (Zea mays var. saccharata), op andere wijze bereid of verduurzaamd dan in azijn of azijnzuur, niet bevroren | |
2008 92 45 | ‘Müsli’-preparaten op basis van niet-geroosterd graan | |
2008 99 85 | Maïs, andere dan suikermaïs (Zea mays var. saccharata), op andere wijze bereid of verduurzaamd zonder toevoeging van suiker noch alcohol | |
2008 99 91 | Broodwortelen, bataten (zoete aardappelen) en dergelijke eetbare plantedelen met een zetmeelgehalte van 5 of meer gewichtspercenten, op andere wijze bereid of verduurzaamd zonder toevoeging van suiker noch alcohol | |
2101 10 99 | Preparaten op basis van extracten, essences en concentraten van koffie of op basis van koffie, andere dan van GN-code 2101 1091 | |
2101 20 90 | Extracten, essences en concentraten van thee of van maté en preparaten op basis van deze produkten of op basis van thee of van maté, andere dan die van GN-code 2101 20 10 | |
2101 30 19 | Gebrande koffiesurrogaten, andere dan gebrande cichorei | |
2101 30 99 | Extracten, essences en concentraten van gebrande koffie, andere dan van gebrande cichorei | |
2102 10 31 2102 10 39 | Bakkersgist | |
2105 | Consumptie-ijs, ook indien cacao bevattend | |
ex | 2106 | Produkten voor menselijke consumptie, elders genoemd noch elders onder begrepen, andere dan die genoemd bij de GN-codes 2106 10 10 en 2106 90 91, en andere dan suikerstroop, gearomatiseerd of met toegevoegde kleurstoffen |
2202 90 91 2202 90 95 2202 90 99 | Alcoholvrije dranken, andere dan de vruchte- en groentesappen bedoeld bij GN-code 2009, bevattende produkten van de GN-codes 0401 tot en met 0404 of vetstoffen afkomstig van produkten bedoeld bij GN-codes 0401 tot en met 0404 | |
2905 43 00 | Mannitol | |
2905 44 | D-glucitol (sorbitol) | |
ex | 3501 | Caseïne, caseïnaten en andere derivaten van caseïne |
ex | 3505 10 | Dextrine en ander gewijzigd zetmeel, met uitzondering van zetmeel door ethervorming of door verestering gewijzigd van GN-code 3505 10 50 |
3505 20 | Lijm op basis van zetmeel, van dextrine of van ander gewijzigd zetmeel | |
3809 10 | Appreteermiddelen, middelen voor het versnellen van het verfproces of van het fixeren van kleurstoffen, alsmede andere produkten en preparaten (bij voorbeeld preparaten voor het beitsen), van de soort gebruikt in de papierindustrie, de lederindustrie of dergelijke industrieën, op basis van zetmeel of van zetmeelhoudende stoffen, elders genoemd noch elders onder begrepen | |
3823 60 | Sorbitol, andere dan die bedoeld bij GN-code 2905 44 |