Regeling dierlijke producten
Einde inhoudsopgave
Regeling dierlijke producten:§ 2.6 Nationale kwaliteitsvoorschriften voor kaas
Regeling dierlijke producten
§ 2.6 Nationale kwaliteitsvoorschriften voor kaas
Geldend
Documentgegevens:
Geldend vanaf 01-04-2014
- Bronpublicatie:
18-02-2014, Stcrt. 2014, 2660 (uitgifte: 19-02-2014, regelingnummer: WJZ/13011491)
- Inwerkingtreding
01-04-2014
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
18-02-2014, Stcrt. 2014, 2660 (uitgifte: 19-02-2014, regelingnummer: WJZ/13011491)
- Vakgebied(en)
Agrarisch recht (V)
Gezondheidsrecht / Voedsel- en warenkwaliteit
Artikel 2.27
Artikel 2.28
Artikel 2.29
Artikel 2.30
Deze functie is alleen te gebruiken als je bent ingelogd.