Regeling dierlijke producten
Einde inhoudsopgave
Regeling dierlijke producten:Artikel 2.27 Begripsbepaling
Regeling dierlijke producten
Artikel 2.27 Begripsbepaling
Geldend
Documentgegevens:
Geldend vanaf 01-04-2014
- Bronpublicatie:
18-02-2014, Stcrt. 2014, 2660 (uitgifte: 19-02-2014, regelingnummer: WJZ/13011491)
- Inwerkingtreding
01-04-2014
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
18-02-2014, Stcrt. 2014, 2660 (uitgifte: 19-02-2014, regelingnummer: WJZ/13011491)
- Vakgebied(en)
Agrarisch recht (V)
Gezondheidsrecht / Voedsel- en warenkwaliteit
In deze paragraaf wordt onder bereiden mede verstaan: het ter rijping in opslag hebben van kaas en het elders dan op de plaats van verkoop aan de verbruiker vermalen, versnijden of raspen en het onmiddellijk verpakken van kaas.
Deze functie is alleen te gebruiken als je bent ingelogd.