Warenwetbesluit Meel en brood:artikel 3
Warenwetbesluit Meel en brood
Artikel 3
Geldend
Documentgegevens:
Geldend vanaf 01-10-2017
- Bronpublicatie:
19-08-2017, Stb. 2017, 328 (uitgifte: 07-09-2017, kamerstukken/regelingnummer: -)
- Inwerkingtreding
01-10-2017
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
19-08-2017, Stb. 2017, 328 (uitgifte: 07-09-2017, kamerstukken/regelingnummer: -)
- Vakgebied(en)
Gezondheidsrecht / Voedsel- en warenkwaliteit
1.
Brood heeft een vochtgehalte van ten minste 20% en een gehalte aan zout van ten hoogste 1,8%, berekend op de droge stof.
2.
De zoutnorm, bedoeld in het eerste lid, is niet van toepassing op brood waaraan zoutbevattende ingrediënten zijn toegevoegd en dat de consument niet ervaart als bestemd voor dagelijks gebruik.
Deze functie is alleen te gebruiken als je bent ingelogd.