Einde inhoudsopgave
Verordening (EG) nr. 1334/2008 inzake aroma's en bepaalde voedselingrediënten met aromatiserende eigenschappen voor gebruik in en op levensmiddelen en tot wijziging van Verordening (EEG) nr. 1601/91 van de Raad, Verordening (EG) nr. 2232/96, Verordening (EG) nr. 110/2008 en Richtlijn 2000/13/EG
Hoofdstuk II Voorwaarden voor het gebruik van aroma's, voedselingrediënten met aromatiserende eigenschappen en uitgangsmaterialen
Geldend
Geldend vanaf 20-01-2009
- Bronpublicatie:
16-12-2008, PbEU 2008, L 354 (uitgifte: 31-12-2008, regelingnummer: 1334/2008)
- Inwerkingtreding
20-01-2009
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
16-12-2008, PbEU 2008, L 354 (uitgifte: 31-12-2008, regelingnummer: 1334/2008)
- Vakgebied(en)
Gezondheidsrecht / Voedsel- en warenkwaliteit
Art. 4. Algemene voorwaarden voor het gebruik van aroma's of voedselingrediënten met aromatiserende eigenschappen
Art. 5. Verbod op aroma's en/of levensmiddelen die niet aan de verordening voldoen
Art. 6. Aanwezigheid van bepaalde stoffen
Art. 7. Gebruik van bepaalde uitgangsmaterialen
Art. 8. Aroma's en voedselingrediënten met aromatiserende eigenschappen die niet hoeven te worden geëvalueerd en goedgekeurd