Einde inhoudsopgave
Verordening (EG) nr. 1334/2008 inzake aroma's en bepaalde voedselingrediënten met aromatiserende eigenschappen voor gebruik in en op levensmiddelen en tot wijziging van Verordening (EEG) nr. 1601/91 van de Raad, Verordening (EG) nr. 2232/96, Verordening (EG) nr. 110/2008 en Richtlijn 2000/13/EG
Hoofdstuk IV Etikettering
Geldend
Geldend vanaf 20-01-2009
- Bronpublicatie:
16-12-2008, PbEU 2008, L 354 (uitgifte: 31-12-2008, regelingnummer: 1334/2008)
- Inwerkingtreding
20-01-2009
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
16-12-2008, PbEU 2008, L 354 (uitgifte: 31-12-2008, regelingnummer: 1334/2008)
- Vakgebied(en)
Gezondheidsrecht / Voedsel- en warenkwaliteit
Art. 14. Etikettering van voedingsenzymen die niet bestemd zijn voor verkoop aan de eindverbruiker
Art. 15. Algemene etiketteringsvoorschriften voor niet voor verkoop aan de eindverbruiker bestemde aroma's
Art. 16. Specifieke voorschriften ten aanzien van het gebruik van de term 'natuurlijk'
Art. 17. Etikettering van voedingsenzymen die bestemd zijn voor verkoop aan de eindverbruiker
Art. 18. Overige etiketteringsvoorschriften