Warenwetregeling Diepgevroren levensmiddelen
Aanhef
Geldend
Geldend vanaf 30-11-2005. Let op: treedt met terugwerkende kracht in werking vanaf 04-11-2005
- Bronpublicatie:
22-11-2005, Stcrt. 2005, 231 (uitgifte: 01-01-2005, regelingnummer: VGP/VL2634806)
- Inwerkingtreding
30-11-2005, terugwerkend tot: 04-11-2005
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
22-11-2005, Stcrt. 2005, 231 (uitgifte: 01-01-2005, regelingnummer: VGP/VL2634806)
- Vakgebied(en)
Gezondheidsrecht / Voedsel- en warenkwaliteit
Regeling van 4 januari 1993
De Staatssecretaris van Welzijn, Volksgezondheid en Cultuur,
handelende in overeenstemming met de Minister van Economische Zaken en de Staatssecretaris van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij;
Gelet op de richtlijnen van de Commissie van 13 januari 1992 betreffende de temperatuurcontrole in vervoermiddelen en in opslagruimten van voor menselijke voeding bestemde diepvriesprodukten (92/1/EEG) (PbEG L 34) en tot vaststelling van de monsternemingsprocedure en de communautaire analysemethode voor de officiële controle van de temperatuur van diepvriesprodukten die voor de menselijke voeding zijn bestemd (92/2/EEG) (PbEG L 34), alsmede op de artikelen 14 en 18, tweede lid, van het Warenwetbesluit Bereiding en behandeling van levensmiddelen;
Gezien de adviezen van de Adviescommissie Warenwet van 23 september 1992, nummer 14565/(4/6)5, en van 3 november 1992, nummer 14615/(4/6)5;
Besluit: