Warenwetregeling Diepgevroren levensmiddelen
Warenwetregeling Diepgevroren levensmiddelen:Artikel 2
Warenwetregeling Diepgevroren levensmiddelen
Artikel 2
Geldend
Documentgegevens:
Geldend vanaf 10-01-1993
- Bronpublicatie:
04-01-1993, Stcrt. 1993, 2 (uitgifte: 05-01-1993, regelingnummer: DGVGZ/VVP/L923154)
- Inwerkingtreding
10-01-1993
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
04-01-1993, Stcrt. 1993, 2 (uitgifte: 05-01-1993, regelingnummer: DGVGZ/VVP/L923154)
- Vakgebied(en)
Gezondheidsrecht / Voedsel- en warenkwaliteit
1.
Grondstoffen, welke voor de bereiding van diepgevroren levensmiddelen worden gebruikt, zijn van een gezonde handelskwaliteit en voldoende vers.
2.
De bereiding van diep te vriezen eet- of drinkwaren en het diepvriezen geschieden zonder uitstel met behulp van een passende technische uitrusting zodat chemische, biochemische en microbiologische veranderingen zoveel mogelijk worden beperkt.
Deze functie is alleen te gebruiken als je bent ingelogd.