Warenwetbesluit Zuivel
Einde inhoudsopgave
Warenwetbesluit Zuivel:Artikel 7
Warenwetbesluit Zuivel
Artikel 7
Geldend
Documentgegevens:
Geldend vanaf 01-01-1995
- Bronpublicatie:
25-10-1994, Stb. 1994, 813 (uitgifte: 29-11-1994, kamerstukken/regelingnummer: -)
- Inwerkingtreding
01-01-1995
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
25-10-1994, Stb. 1994, 813 (uitgifte: 29-11-1994, kamerstukken/regelingnummer: -)
- Vakgebied(en)
Gezondheidsrecht / Voedsel- en warenkwaliteit
De aanduiding karnemelk mag uitsluitend worden gebezigd voor het uitsluitend uit koemelk door doelmatige microbiologische verzuring verkregen vloeibare zuivelprodukt, met als kenmerkende eigenschappen:
- a.
een groot aantal levende melkzuurbacteriën;
- b.
een vetgehalte van ten hoogste 1,0%;
- c.
een gehalte aan melksuiker van ten minste 30% in de vetvrije droge stof;
- d.
een gehalte aan vetvrije droge stof van ten minste 7,3%; en
- e.
een pH van ten hoogste 5,0.
Deze functie is alleen te gebruiken als je bent ingelogd.