Einde inhoudsopgave
Verordening (EG) nr. 178/2002 tot vaststelling van de algemene beginselen en voorschriften van de levensmiddelenwetgeving, tot oprichting van een Europese Autoriteit voor voedselveiligheid en tot vaststelling van procedures voor voedselveiligheidsaangelegenheden
Hoofdstuk II Algemene levensmiddelenwetgeving
Geldend
Geldend vanaf 26-09-2019
- Redactionele toelichting
Afdeling 1 bis is ingevoegd. Wordt toegepast vanaf 27-03-2021.
- Bronpublicatie:
20-06-2019, PbEU 2019, L 231 (uitgifte: 06-09-2019, regelingnummer: 2019/1381)
- Inwerkingtreding
26-09-2019
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
20-06-2019, PbEU 2019, L 231 (uitgifte: 06-09-2019, regelingnummer: 2019/1381)
- Vakgebied(en)
EU-recht / Algemeen
Agrarisch recht (V)
Gezondheidsrecht / Voedsel- en warenkwaliteit
Art. 4. Werkingssfeer
Afdeling 1. Algemene beginselen van de levensmiddelenwetgeving
Afdeling 1 bis Risicocommunicatie
Afdeling 2. Beginselen van doorzichtigheid
Afdeling 3. Algemene voorschriften voor de handel in levensmiddelen
Afdeling 4. Algemene voorschriften van de levensmiddelenwetgeving