Verordening (EG) Nr. 1331/2008 tot vaststelling van een uniforme goedkeuringsprocedure voor levensmiddelenadditieven, voedingsenzymen en levensmiddelenaroma's
Einde inhoudsopgave
Verordening (EG) Nr. 1331/2008 tot vaststelling van een uniforme goedkeuringsprocedure voor levensmiddelenadditieven, voedingsenzymen en levensmiddelenaroma's:hoofdstuk II
Verordening (EG) Nr. 1331/2008 tot vaststelling van een uniforme goedkeuringsprocedure voor levensmiddelenadditieven, voedingsenzymen en levensmiddelenaroma's
Hoofdstuk II Uniforme procedure
Geldend
Documentgegevens:
Geldend vanaf 20-01-2009
- Bronpublicatie:
16-12-2008, PbEU 2008, L 354 (uitgifte: 31-12-2008, regelingnummer: 1331/2008)
- Inwerkingtreding
20-01-2009
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
16-12-2008, PbEU 2008, L 354 (uitgifte: 31-12-2008, regelingnummer: 1331/2008)
- Vakgebied(en)
EU-recht / Bijzondere onderwerpen
Vervoersrecht / Algemeen
Art. 3. Belangrijkste fasen van de uniforme procedure
Art. 4. Inleiding van de procedure
Art. 5. Advies van de Autoriteit
Art. 6. Aanvullende informatie betreffende de risicobeoordeling
Art. 7. Bijwerking van de communautaire lijst
Art. 8. Aanvullende informatie betreffende het risicomanagement
Deze functie is alleen te gebruiken als je bent ingelogd.