Warenwetbesluit honing:artikel 12
Warenwetbesluit honing
Artikel 12
Geldend
Documentgegevens:
Geldend vanaf 05-12-2003
- Bronpublicatie:
20-11-2003, Stb. 2003, 492 (uitgifte: 04-12-2003, kamerstukken/regelingnummer: -)
- Inwerkingtreding
05-12-2003
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
20-11-2003, Stb. 2003, 492 (uitgifte: 04-12-2003, kamerstukken/regelingnummer: -)
- Vakgebied(en)
Gezondheidsrecht / Voedsel- en warenkwaliteit
De aanduiding pershoning wordt gebezigd voor honing, verkregen door het samenpersen van raten zonder broed en zonder verwarming of bij matige verwarming van maximaal 45°C, met een gehalte aan:
- a.
sacharose van ten hoogste 5 g/100 g;
- b.
vocht van ten hoogste 20%;
- c.
aan niet in water oplosbare stoffen van ten hoogste 0,5 g/100 g; en
- d.
aan vrije zuren van ten hoogste 50 milli-equivalenten zuur per 1000 gram.
Deze functie is alleen te gebruiken als je bent ingelogd.