Warenwetbesluit vlees, gehakt en vleesproducten
Artikel 3
Geldend
Geldend vanaf 20-01-2010
- Bronpublicatie:
19-08-2009, Stb. 2009, 369 (uitgifte: 03-09-2009, kamerstukken/regelingnummer: -)
- Inwerkingtreding
20-01-2010
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
19-08-2009, Stb. 2009, 369 (uitgifte: 03-09-2009, kamerstukken/regelingnummer: -)
- Vakgebied(en)
Gezondheidsrecht / Voedsel- en warenkwaliteit
Bij de bereiding van eetwaren wordt geen gebruik gemaakt van:
- a.
fijnverdeelde beenderen;
- b.
fijnverdeeld kraakbeen;
- c.
uit beenderen of uit kraakbeen bereide producten, met uitzondering van gelatine of bouillon;
- d.
darmen die ten gevolge van een bewerking kleurstoffen en andere stoffen dan die, eigen aan vlees of vleesproducten, aan de waar kunnen afgeven;
- e.
bloed en daarvan afgeleide producten waaraan andere levensmiddelenadditieven zijn toegevoegd dan die welke ter zake zijn toegelaten bij of krachtens verordening (EG) 1333/2008 onder de daarbij vermelde voorwaarden;
- f.
schildklierweefsel.