Warenwetbesluit Zuivel
Einde inhoudsopgave
Warenwetbesluit Zuivel:Artikel 5
Warenwetbesluit Zuivel
Artikel 5
Geldend
Documentgegevens:
Geldend vanaf 14-09-2005
- Bronpublicatie:
24-08-2005, Stb. 2005, 439 (uitgifte: 01-01-2005, kamerstukken/regelingnummer: -)
- Inwerkingtreding
14-09-2005
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
24-08-2005, Stb. 2005, 439 (uitgifte: 01-01-2005, kamerstukken/regelingnummer: -)
- Vakgebied(en)
Gezondheidsrecht / Voedsel- en warenkwaliteit
Bij de bereiding van kaas, geitekaas en schapenkaas worden geen andere stremsels gebruikt dan:
- a.
stremsel verkregen door extractie van de lebmaag van het kalf of runderpepsine;
- b.
stremsel van microbiële oorsprong dat afkomstig is van een van de volgende organismen: Bacillus cereus, Endothia parasitica of Mucor species; of
- c.
chymosine dat is verkregen met behulp van een genetisch gemodificeerd micro-organisme.
Deze functie is alleen te gebruiken als je bent ingelogd.