Einde inhoudsopgave
Verordening (EG) nr. 183/2005 tot vaststelling van voorschriften voor diervoederhygiëne
Hoofdstuk II Verplichtingen
Geldend
Geldend vanaf 08-02-2005
- Bronpublicatie:
12-01-2005, PbEU 2005, L 35 (uitgifte: 08-02-2005, regelingnummer: 183/2005)
- Inwerkingtreding
08-02-2005
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
12-01-2005, PbEU 2005, L 35 (uitgifte: 08-02-2005, regelingnummer: 183/2005)
- Vakgebied(en)
Dierenrecht / Algemeen
Art. 4. Algemene verplichtingen
Art. 5. Specifieke verplichtingen
Art. 6. Systeem van gevarenanalyse en kritische controlepunten (Hazard analysis and critical control points) (HACCP-beginselen)
Art. 7. Documentatie betreffende de HACCP-beginselen
Art. 8. Financiële waarborgen
Art. 9. Officiële controles, kennisgeving en registratie
Art. 10. Erkenning van inrichtingen van diervoederbedrijven
Art. 11. Vereisten
Art. 12. Informatie over nationale voorschriften inzake erkenning
Art. 13. Erkenning van inrichtingen
Art. 14. Schorsing van de registratie of erkenning
Art. 15. Intrekking van de registratie of erkenning
Art. 16. Wijziging van de registratie of erkenning van inrichtingen
Art. 17. Vrijstelling van bezoeken ter plaatse
Art. 18. Overgangsmaatregelen
Art. 19. Lijst van geregistreerde of erkende inrichtingen