Warenwetbesluit Verduurzaamde vruchtenproducten 2002
Einde inhoudsopgave
Warenwetbesluit Verduurzaamde vruchtenproducten 2002:Artikel 4
Warenwetbesluit Verduurzaamde vruchtenproducten 2002
Artikel 4
Geldend
Documentgegevens:
Geldend vanaf 12-07-2004
- Bronpublicatie:
20-08-2002, Stb. 2002, 444 (uitgifte: 03-09-2002, kamerstukken/regelingnummer: -)
- Inwerkingtreding
12-07-2004
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
20-08-2002, Stb. 2002, 444 (uitgifte: 03-09-2002, kamerstukken/regelingnummer: -)
- Vakgebied(en)
Gezondheidsrecht / Voedsel- en warenkwaliteit
De hoeveelheid pulp of moes, gebruikt voor de bereiding van 1000 g van de voor consumptiegerede als jam of confituur aangeduide waar, bedraagt ten minste:
- a.
60 g voor passievruchten;
- b.
150 g voor gember;
- c.
160 g voor cashewappelen;
- d.
250 g voor rode bessen, lijsterbessen, duindoornbessen, zwarte bessen, rozenbottels en kweeperen;
- e.
350 g voor andere vruchten.
Deze functie is alleen te gebruiken als je bent ingelogd.