Verordening (EG) Nr. 852/2004 inzake levensmiddelenhygiëne
Einde inhoudsopgave
Verordening (EG) Nr. 852/2004 inzake levensmiddelenhygiëne:Hoofdstuk III Gidsen voor goede praktijken
Verordening (EG) Nr. 852/2004 inzake levensmiddelenhygiëne
Hoofdstuk III Gidsen voor goede praktijken
Geldend
Documentgegevens:
Geldend vanaf 20-05-2004
- Redactionele toelichting
Deze verordening is gecorrigeerd via een rectificatie (PbEU 2004, L 226).
- Bronpublicatie:
29-04-2004, PbEU 2004, L 139 (uitgifte: 30-04-2004, regelingnummer: 852/2004)
- Inwerkingtreding
20-05-2004
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
29-04-2004, PbEU 2004, L 139 (uitgifte: 30-04-2004, regelingnummer: 852/2004)
- Vakgebied(en)
EU-recht / Algemeen
Gezondheidsrecht / Algemeen
Art. 7. Opstelling, verspreiding en gebruik van de gidsen
Art. 8. Nationale gidsen
Art. 9. Communautaire gidsen
Deze functie is alleen te gebruiken als je bent ingelogd.