Verordening (EG) Nr. 852/2004 inzake levensmiddelenhygiëne
Einde inhoudsopgave
Verordening (EG) Nr. 852/2004 inzake levensmiddelenhygiëne:Hoofdstuk II Verplichtingen van de exploitanten van levensmiddelenbedrijven
Verordening (EG) Nr. 852/2004 inzake levensmiddelenhygiëne
Hoofdstuk II Verplichtingen van de exploitanten van levensmiddelenbedrijven
Geldend
Documentgegevens:
Geldend vanaf 20-05-2004
- Redactionele toelichting
Deze verordening is gecorrigeerd via een rectificatie (PbEU 2004, L 226).
- Bronpublicatie:
29-04-2004, PbEU 2004, L 139 (uitgifte: 30-04-2004, regelingnummer: 852/2004)
- Inwerkingtreding
20-05-2004
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
29-04-2004, PbEU 2004, L 139 (uitgifte: 30-04-2004, regelingnummer: 852/2004)
- Vakgebied(en)
EU-recht / Algemeen
Gezondheidsrecht / Algemeen
Art. 3. Algemene verplichting
Art. 4. Algemene en specifieke hygiënevoorschriften
Art. 5. Risicoanalyse en kritische controlepunten
Art. 6. Officiële controles, registratie en erkenning
Deze functie is alleen te gebruiken als je bent ingelogd.