Einde inhoudsopgave
Regeling dierlijke producten
§ 2 Kwaliteit van levensmiddelen van dierlijke oorsprong
Geldend
Geldend vanaf 01-01-2015
- Redactionele toelichting
Paragraaf 2.8 is ingevoegd.
- Bronpublicatie:
10-12-2014, Stcrt. 2014, 35166 (uitgifte: 29-12-2014, regelingnummer: WJZ/14139630)
19-11-2014, Stcrt. 2014, 33720 (uitgifte: 21-11-2014, regelingnummer: WJZ/14074918)
- Inwerkingtreding
01-01-2015
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
10-12-2014, Stcrt. 2014, 35166 (uitgifte: 29-12-2014, regelingnummer: WJZ/14139630)
19-11-2014, Stcrt. 2014, 33720 (uitgifte: 21-11-2014, regelingnummer: WJZ/14074918)
- Vakgebied(en)
Agrarisch recht (V)
Gezondheidsrecht / Voedsel- en warenkwaliteit
§ 2.1 Algemeen
§ 2.2 Biologische productiemethode
§ 2.3 Bescherming van kwaliteitsaanduiding van landbouwproducten en levensmiddelen van dierlijke oorsprong
§ 2.4 Handelsnormen voor dierlijke producten
§ 2.5 Zuigelingenvoeding bestemd voor derde landen
§ 2.6 Nationale kwaliteitsvoorschriften voor kaas
§ 2.7 Nationale voorschriften over de aanduiding van bijzondere slachtpluimveehouderijsystemen
§ 2.8 Boerderijmelk