Einde inhoudsopgave
Verordening (EG) nr. 2074/2005 tot vaststelling van uitvoeringsmaatregelen voor bepaalde producten die onder Verordening (EG) nr. 853/2004 vallen en voor de organisatie van officiële controles overeenkomstig de Verordeningen (EG) nr. 854/2004 en (EG) nr. 882/2004, tot afwijking van Verordening (EG) nr. 852/2004 en tot wijziging van de Verordeningen (EG) nr. 853/2004 en (EG) nr. 854/2004
Bijlage IV Calciumgehalte van separatorvlees
Geldend
Geldend vanaf 11-01-2006
- Bronpublicatie:
05-12-2005, PbEU 2005, L 338 (uitgifte: 22-12-2005, regelingnummer: 2074/2005)
- Inwerkingtreding
11-01-2006
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
05-12-2005, PbEU 2005, L 338 (uitgifte: 22-12-2005, regelingnummer: 2074/2005)
- Vakgebied(en)
EU-recht / Algemeen
Agrarisch recht (V)
Gezondheidsrecht / Bijzondere onderwerpen
Het calciumgehalte van separatorvlees zoals bedoeld in Verordening (EG) nr. 853/2004:
1
mag niet meer bedragen dan 0,1 % (= 100 mg/100 g of 1 000 ppm) van het verse product;
2
wordt bepaald met een gestandaardiseerde internationale methode.