Einde inhoudsopgave
Regeling keuring en handel dierlijke producten
Hoofdstuk 10 [vervallen]
Geldend
Vervallen per 01-01-2006
- Redactionele toelichting
De citeertitel is gewijzigd bij de Min. Reg. van 20-07-1999, Stcrt. 140 (iwtr. 01-08-1999). Voorheen: Regeling keuring en handel dierlijke produkten.
- Bronpublicatie:
12-12-2005, Stcrt. 2005, 249 (uitgifte: 01-01-2005, kamerstukken/regelingnummer: -)
- Inwerkingtreding
01-01-2006
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
12-12-2005, Stcrt. 2005, 249 (uitgifte: 01-01-2005, kamerstukken/regelingnummer: -)
- Vakgebied(en)
Agrarisch recht (V)
Gezondheidsrecht / Bijzondere onderwerpen
Ondernemingsrecht / Economische ordening
Gezondheidsrecht / Voedsel- en warenkwaliteit
Dierenrecht / Algemeen
Afdeling 1. Begripsbepalingen (artikel 10.1)
Afdeling 2. Het anders dan in doorvoer buiten Nederland brengen van vleesbereidingen (artikelen 10.2 en 10.3)
Afdeling 3. Het in de handel brengen van vleesbereidingen (artikelen 10.4 tot en met 10.8)
Afdeling 4. Het brengen in Nederland van vleesbereidingen uit lid-staten (artikel 10.9)
Afdeling 5. Het brengen in Nederland van vleesbereidingen uit derde landen (artikelen 10.10 tot en met 10.12)
Afdeling 6. Erkenningsvoorschriften voor werkplaatsen (artikel 10.13)
Afdeling 7. Verplichtingen van de exploitant of de eigenaar, dan wel diens vertegenwoordiger van een erkende werkplaats (artikelen 10.14 tot en met 10.16)
Afdeling 8. Overige bepalingen (artikelen 10.17 tot en met 10.20)