Einde inhoudsopgave
Regeling keuring en handel dierlijke producten
Hoofdstuk 5 [vervallen]
Geldend
Vervallen per 01-01-2006
- Redactionele toelichting
De citeertitel is gewijzigd bij de Min. Reg. van 20-07-1999, Stcrt. 140 (iwtr. 01-08-1999). Voorheen: Regeling keuring en handel dierlijke produkten.
- Bronpublicatie:
12-12-2005, Stcrt. 2005, 249 (uitgifte: 01-01-2005, kamerstukken/regelingnummer: -)
- Inwerkingtreding
01-01-2006
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
12-12-2005, Stcrt. 2005, 249 (uitgifte: 01-01-2005, kamerstukken/regelingnummer: -)
- Vakgebied(en)
Agrarisch recht (V)
Gezondheidsrecht / Bijzondere onderwerpen
Ondernemingsrecht / Economische ordening
Gezondheidsrecht / Voedsel- en warenkwaliteit
Dierenrecht / Algemeen
Afdeling 1. Begripsbepalingen (artikel 5.1)
Afdeling 2. Het anders dan in doorvoer buiten Nederland brengen van vlees van vrij wild en gehele stukken vrij wild (artikelen 5.2 en 5.3)
Afdeling 3. Het in de handel brengen van vlees van vrij wild en gehele stukken vrij wild (artikelen 5.4 tot en met 5.8)
Afdeling 4. Het brengen in Nederland van vlees van vrij wild en gehele stukken vrij wild uit lid-staten (artikel 5.9)
Afdeling 5. Het brengen in Nederland van vlees van vrij wild en gehele stukken vrij wild uit derde landen (artikelen 5.10 tot en met 5.12)
Afdeling 5a. In Nederland gebracht vlees van vrij wild en gehele stukken vrij wild
Afdeling 6. Erkenningsvoorschriften voor vrij-wildverwerkingsinrichtingen (artikel 5.13)
Afdeling 7. Verplichtingen van de exploitant of de eigenaar, dan wel diens vertegenwoordiger van een erkende vrij-wildverwerkingsinrichting (artikelen 5.14 tot en met 5.16)
Afdeling 8. Overige bepalingen (artikelen 5.17 tot en met 5.21)