Richtlijn (EU) 2015/2203 onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de lidstaten met betrekking tot voor menselijke voeding bestemde caseïne en caseïnaten
Einde inhoudsopgave
Richtlijn (EU) 2015/2203 onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de lidstaten met betrekking tot voor menselijke voeding bestemde caseïne en caseïnaten
Richtlijn (EU) 2015/2203 onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de lidstaten met betrekking tot voor menselijke voeding bestemde caseïne en caseïnaten
Geldend
Gegevens deze versie
Documentgegevens:
Geldend vanaf 21-12-2015
- Bronpublicatie:
25-11-2015, PbEU 2015, L 314 (uitgifte: 01-12-2015, regelingnummer: 2015/2203)
- Inwerkingtreding
21-12-2015
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
25-11-2015, PbEU 2015, L 314 (uitgifte: 01-12-2015, regelingnummer: 2015/2203)
Gegevens oorspronkelijke regeling
- Bronpublicatie:
25-11-2015, PbEU 2015, L 314 (uitgifte: 01-12-2015, regelingnummer: 2015/2203)
- Inwerkingtreding
21-12-2015
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
25-11-2015, PbEU 2015, L 314 (uitgifte: 01-12-2015, regelingnummer: 2015/2203)
- Eerste regelgevende instantie
Europese Unie
- Citeertitel
De citeertitel is niet in de regeling vastgesteld.
- Titelvariant(en)
Richtlijn 2015/2203
Richtlijn (EU) nr. 2015/2203
- Afkorting(en)
Richtlijn (EU) 2015/2203
- Vakgebied(en)
Gezondheidsrecht / Voedsel- en warenkwaliteit
- Soort regeling
richtlijn Europese Unie
- Werkingssfeer
Europese Unie
Historie
Datum inwerkingtreding | Terugwerkend tot en met | Datum afkondiging | Publicatiebron | Opmerking |
---|---|---|---|---|
21-12-2015 | 25-11-2015 | PbEU 2015, L 314 |
Deze functie is alleen te gebruiken als je bent ingelogd.