Einde inhoudsopgave
Besluit slacht- en vleeskeuring BES
Artikel 15
Geldend
Geldend vanaf 10-10-2010
- Redactionele toelichting
Herstel van de tekstplaatsing van 23-09-2010, Stb. 568 (01-10-2010).
- Bronpublicatie:
17-03-2011, Stb. 2011, 135 (uitgifte: 22-03-2011, kamerstukken/regelingnummer: -)
23-09-2010, Stb. 2010, 568 (uitgifte: 01-10-2010, kamerstukken/regelingnummer: -)
- Inwerkingtreding
10-10-2010
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
30-09-2010, Stb. 2010, 389 (uitgifte: 01-01-2010, kamerstukken/regelingnummer: -)
30-09-2010, Stb. 2010, 389 (uitgifte: 01-01-2010, kamerstukken/regelingnummer: -)
- Vakgebied(en)
Gezondheidsrecht / Voedsel- en warenkwaliteit
1.
Bij ministeriële regeling wordt bepaald aan welke eisen in te voeren vlees en vleesprodukten moeten voldoen, van welke bescheiden het vlees en vleesprodukten vergezeld moeten gaan en van welke merken het vlees of de vleesprodukten moeten zijn voorzien.
2.
Degene die voornemens is vlees of vleesprodukten in te voeren dient daarvan minstens vierentwintig uur van tevoren mededeling te doen aan de ambtenaar of persoon, bedoeld in artikel 3, eerste lid, onder vermelding van de herkomst en de hoeveelheid van het in te voeren vlees of de in te voeren vleesprodukten.