Warenwetbesluit Koffie- en cichorei-extracten
Artikel 4
Geldend
Geldend vanaf 16-05-2001
- Bronpublicatie:
26-04-2001, Stb. 2001, 218 (uitgifte: 15-05-2001, kamerstukken/regelingnummer: -)
- Inwerkingtreding
16-05-2001
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
26-04-2001, Stb. 2001, 218 (uitgifte: 15-05-2001, kamerstukken/regelingnummer: -)
- Vakgebied(en)
Gezondheidsrecht / Voedsel- en warenkwaliteit
1.
Het gehalte aan uit koffie afkomstige droge stof bedraagt:
- a.
voor droog koffie-extract 95 of meer gewichtsprocent;
- b.
voor koffie-extractpasta ten minste 70 en ten hoogste 85 gewichtsprocent;
- c.
voor vloeibaar koffie-extract ten minste 15 en ten hoogste 55 gewichtsprocent.
2.
Het gehalte aan uit cichorei afkomstige droge stof bedraagt:
- a.
voor cichorei-extract 95 of meer gewichtsprocent;
- b.
voor cichorei-extractpasta ten minste 70 en ten hoogste 85 gewichtsprocent;
- c.
voor vloeibaar cichorei-extract ten minste 25 en ten hoogste 55 gewichtsprocent.