Einde inhoudsopgave
Besluit slacht- en vleeskeuring BES
Artikel 14
Geldend
Geldend vanaf 10-10-2010
- Redactionele toelichting
Herstel van de tekstplaatsing van 23-09-2010, Stb. 568 (01-10-2010).
- Bronpublicatie:
17-03-2011, Stb. 2011, 135 (uitgifte: 22-03-2011, kamerstukken/regelingnummer: -)
23-09-2010, Stb. 2010, 568 (uitgifte: 01-10-2010, kamerstukken/regelingnummer: -)
- Inwerkingtreding
10-10-2010
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
30-09-2010, Stb. 2010, 389 (uitgifte: 01-01-2010, kamerstukken/regelingnummer: -)
30-09-2010, Stb. 2010, 389 (uitgifte: 01-01-2010, kamerstukken/regelingnummer: -)
- Vakgebied(en)
Gezondheidsrecht / Voedsel- en warenkwaliteit
Bij ministeriële regeling wordt bepaald:
- a.
wat bij de keuring onderzocht moet worden;
- b.
in welke toestand geslacht vee moet verkeren totdat met de keuring wordt begonnen.
- c.
in welke gevallen vlees moet worden afgekeurd of voorwaardelijk goedgekeurd;
- d.
op welke wijze voorwaardelijk goedgekeurd vlees bruikbaar mag worden gemaakt voor voedsel voor mens of dier;
- e.
op welke wijze slachtvee bij de keuring vóór het slachten en vlees na de keuring wordt gemerkt.