Verordening (EG) Nr. 2073/2005 inzake microbiologische criteria voor levensmiddelen
Einde inhoudsopgave
Verordening (EG) Nr. 2073/2005 inzake microbiologische criteria voor levensmiddelen:Artikel 9 Trendanalysen
Verordening (EG) Nr. 2073/2005 inzake microbiologische criteria voor levensmiddelen
Artikel 9 Trendanalysen
Geldend
Documentgegevens:
Geldend vanaf 11-01-2006
- Bronpublicatie:
15-11-2005, PbEU 2005, L 338 (uitgifte: 22-12-2005, regelingnummer: 2073/2005)
- Inwerkingtreding
11-01-2006
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
15-11-2005, PbEU 2005, L 338 (uitgifte: 22-12-2005, regelingnummer: 2073/2005)
- Vakgebied(en)
EU-recht / Algemeen
Agrarisch recht (V)
Gezondheidsrecht / Voedsel- en warenkwaliteit
Exploitanten van levensmiddelenbedrijven onderzoeken trends in de testresultaten. Als zij een trend richting ontoereikende resultaten constateren, nemen zij onverwijld de nodige maatregelen om de situatie te corrigeren en te voorkomen dat zich microbiologische risico's voordoen.
Deze functie is alleen te gebruiken als je bent ingelogd.