Einde inhoudsopgave
Warenwetbesluit Toevoeging micro-voedingsstoffen aan levensmiddelen
Artikel 5a
Geldend
Geldend vanaf 14-11-2014
- Bronpublicatie:
15-10-2014, Stb. 2014, 425 (uitgifte: 13-11-2014, kamerstukken/regelingnummer: -)
- Inwerkingtreding
14-11-2014
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
15-10-2014, Stb. 2014, 425 (uitgifte: 13-11-2014, kamerstukken/regelingnummer: -)
- Vakgebied(en)
Gezondheidsrecht / Voedsel- en warenkwaliteit
Aan de in aanhangsel II bij bijlage VII, onder B en C, van Verordening (EU) nr. 1308/2013 van het Europees Parlement en de Raad van 17 december 2013, tot vaststelling van een gemeenschappelijke ordening van de markten voor landbouwproducten en tot intrekking van de Verordeningen (EEG) nr. 922/72, (EEG) nr. 234/79, (EG) nr. 1037/2001 en (EG) nr. 1234/2007 van de Raad (PbEU 2013, L 347), bedoelde vetten, aan vloeibare producten die een zelfde gebruiksdoel hebben, en aan bak- en braadproducten, is het toegestaan vitamine A en D toe te voegen, waarbij het gehalte aan vitamine A ten hoogste 8 μg RE, en het gehalte aan vitamine D ten hoogste 0,075 μg per gram bedraagt.