Einde inhoudsopgave
Uitvoeringsverordening (EU) nr. 543/2011 tot vaststelling van nadere bepalingen voor de toepassing van Verordening (EG) nr. 1234/2007 van de Raad, wat de sectoren groenten en fruit en verwerkte groenten en fruit betreft
Bijlage XX In artikel 150, lid 2, bedoelde verordeningen
Geldend
Geldend van 22-06-2011 tot 01-01-2025
- Bronpublicatie:
07-06-2011, PbEU 2011, L 157 (uitgifte: 15-06-2011, regelingnummer: 543/2011)
- Inwerkingtreding
22-06-2011
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
07-06-2011, PbEU 2011, L 157 (uitgifte: 15-06-2011, regelingnummer: 543/2011)
- Vakgebied(en)
EU-recht / Financiering
Agrarisch recht (V)
EU-recht / Instituties
Ondernemingsrecht / Economische ordening
Douane (V)
Gezondheidsrecht / Voedsel- en warenkwaliteit
Overheidsfinanciën / EU-financiën
Verordening (EEG) nr. 1764/86 van de Commissie van 27 mei 1986 inzake de minimumkwaliteitsnormen waaraan verwerkte producten op basis van tomaten moeten voldoen om voor productiesteun in aanmerking te komen(1)
Verordening (EEG) nr. 2320/89 van de Commissie van 28 juli 1989 tot vaststelling van minimumkwaliteitseisen waaraan perziken op siroop en op natuurlijk vruchtensap moeten voldoen om voor productiesteun in aanmerking te komen(2)
Artikel 2 en bijlage I, delen A en B, van Verordening (EG) nr. 464/1999 van de Commissie van 3 maart 1999 houdende uitvoeringsbepalingen van Verordening (EG) nr. 2201/96 van de Raad inzake de steunregeling voor pruimedanten(3)
Artikel 1, leden 1 en 2, en de bijlagen II en III van Verordening (EG) nr. 1573/1999 van de Commissie van 19 juli 1999 houdende uitvoeringsbepalingen van Verordening (EG) nr. 2201/96 van de Raad, wat betreft de kenmerken van gedroogde vijgen die voor productiesteun in aanmerking komen(4)
De bijlagen I en II van Verordening (EG) nr. 1621/1999 van de Commissie van 22 juli 1999 houdende bepalingen ter uitvoering van Verordening (EG) nr. 2201/96 van de Raad wat betreft de steun voor de teelt van druiven die bestemd zijn voor de productie van bepaalde krenten- en rozijnenvariëteiten(5)
Verordening (EG) nr. 1666/1999 van de Commissie van 28 juli 1999 houdende toepassingsbepalingen van Verordening (EG) nr. 2201/96 van de Raad betreffende de minimumkenmerken voor het in de handel brengen van bepaalde krenten- en rozijnenvariëteiten(6)
Verordening (EG) nr. 1010/2001 van de Commissie van 23 mei 2001 betreffende minimumkwaliteitseisen voor vruchtenmengsels in het kader van de productiesteunregeling(7)
Artikel 3 van Verordening (EG) nr. 217/2002 van de Commissie van 5 februari 2002 houdende vaststelling van de criteria waaraan basisproducten moeten voldoen om voor de productiesteunregeling van Verordening (EG) nr. 2201/96 in aanmerking te komen(8)
Artikel 2 van Verordening (EG) nr. 1535/2003 van de Commissie van 29 augustus 2003 houdende uitvoeringsbepalingen van Verordening (EG) nr. 2201/96 van de Raad wat de steunregeling voor verwerkte producten op basis van groenten en fruit betreft(9)
Artikel 16 en bijlage I van Verordening (EG) nr. 2111/2003 van de Commissie van 1 december 2003 houdende uitvoeringsbepalingen van Verordening (EG) nr. 2202/96 van de Raad tot invoering van een steunregeling voor telers van bepaalde citrusvruchten(10)
Verordening (EG) nr. 1559/2006 van de Commissie van 18 oktober 2006 tot vaststelling van minimumkwaliteitseisen waaraan Williams- en Rochaperen op siroop en/of natuurlijk vruchtensap in het kader van de productiesteunregeling moeten voldoen(11).
Voetnoten
PB L 153 van 7.6.1986, blz. 1.
PB L 220 van 29.7.1989, blz. 54.
PB L 56 van 4.3.1999, blz. 8.
PB L 187 van 20.7.1999, blz. 27.
PB L 192 van 24.7.1999, blz. 21.
PB L 197 van 29.7.1999, blz. 32.
PB L 140 van 24.5.2001, blz. 31.
PB L 35 van 6.2.2002, blz. 11.
PB L 218 van 30.8.2003, blz. 14.
PB L 317 van 2.12.2003, blz. 5.
PB L 288 van 19.10.2006, blz. 22.