Einde inhoudsopgave
Verordening (EG) Nr. 318/2006 houdende een gemeenschappelijke ordening der markten in de sector suiker
Bijlage VII Verwerkte producten
Geldend
Geldend vanaf 03-03-2006
- Bronpublicatie:
20-02-2006, PbEU 2006, L 58 (uitgifte: 28-02-2006, regelingnummer: 318/2006)
- Inwerkingtreding
03-03-2006
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
20-02-2006, PbEU 2006, L 58 (uitgifte: 28-02-2006, regelingnummer: 318/2006)
- Vakgebied(en)
EU-recht / Algemeen
Agrarisch recht (V)
Ondernemingsrecht / Economische ordening
GN-code | Omschrijving | |
---|---|---|
ex | 0403 | Karnemelk, gestremde melk en room, yoghurt, kefir en andere gegiste of aangezuurde melk en room, ook indien ingedikt, met toegevoegde suiker of andere zoetstoffen, gearomatiseerd of met toegevoegde vruchten of cacao: |
0403 10 | — yoghurt: | |
0403 10 51 tot en met 0403 10 99 | — — gearomatiseerd of met toegevoegde vruchten of cacao | |
0403 90 | — andere: | |
0403 90 71 tot en met 0403 90 99 | — — gearomatiseerd of met toegevoegde vruchten of cacao | |
ex | 0710 | — Groenten, ook indien gestoomd of in water gekookt, bevroren: |
0710 40 00 | — suikermaïs | |
ex | 0711 | — Groenten, voorlopig verduurzaamd (bijvoorbeeld door middel van zwaveldioxide of in water waaraan, voor het voorlopig verduurzamen, zout, zwavel of andere stoffen zijn toegevoegd), doch als zodanig niet geschikt voor dadelijke consumptie: |
0711 90 | — andere groenten; mengsels van groenten: | |
— — groenten: | ||
0711 90 30 | — suikermaïs | |
1702 50 00 | chemisch zuivere fructose | |
ex | 1704 | Suikerwerk zonder cacao (witte chocolade daaronder begrepen), met uitzondering van zoethoutextract (drop) van onderverdeling 1704 90 10 |
1806 | Chocolade en andere bereidingen voor menselijke consumptie die cacao bevatten | |
ex | 1901 | Moutextract; bereidingen voor menselijke consumptie van meel, gries, griesmeel, zetmeel of moutextract, geen of minder dan 40 gewichtspercenten cacao bevattend, berekend op een geheel ontvette basis, elders genoemd noch elders onder begrepen; bereidingen voor menselijke consumptie van producten bedoeld bij de posten 0401 tot en met 0404, geen of minder dan 5 gewichtspercenten cacao bevattend, berekend op een geheel ontvette basis, elders genoemd noch elders onder begrepen: |
1901 10 00 | — bereidingen voor de voeding van kinderen, opgemaakt voor de verkoop in het klein | |
1901 20 00 | — mengsels en deeg, voor de bereiding van bakkerswaren bedoeld bij post 1905 | |
1901 90 | — andere: | |
— —andere: | ||
1901 90 99 | — — — andere | |
ex | 1902 | Deegwaren, ook indien gekookt of gevuld (met vlees of andere zelfstandigheden) dan wel op andere wijze bereid, zoals spaghetti, macaroni, noedels, lasagne, gnocchi, ravioli en cannelloni; koeskoes, ook indien bereid: |
1902 20 | — gevulde deegwaren (ook indien gekookt of op andere wijze bereid): | |
— — andere: | ||
1902 20 91 | — — — gekookt of gebakken | |
1902 20 99 | — — — andere | |
1902 30 | — andere deegwaren | |
1902 40 | — koeskoes: | |
1902 40 90 | — — andere | |
1904 | Graanpreparaten verkregen door poffen of door roosteren (bijvoorbeeld cornflakes); granen (andere dan maïs) in de vorm van korrels of in de vorm van vlokken of van andere bewerkte korrels (met uitzondering van meel, gries en griesmeel), voorgekookt of op andere wijze bereid, elders genoemd noch elders onder begrepen | |
ex | 1905 | Brood, gebak, biscuits en andere bakkerswaren, ook indien deze producten cacao bevatten; ouwel in bladen, hosties, ouwels voor geneesmiddelen, plakouwels en dergelijke producten van meel of van zetmeel: |
1905 10 00 | — bros gebakken brood, zogenaamd knackebröd | |
1905 20 | — ontbijtkoek | |
1905 31 | — — koekjes en biscuits, gezoet | |
1905 32 | — — wafels en wafeltjes | |
1905 40 | — beschuit, geroosterd brood en dergelijke geroosterde producten | |
1905 90 | — andere: | |
— — andere: | ||
1905 90 45 | — — — koekjes en biscuits | |
1905 90 55 | — — — geëxtrudeerde en geëxpandeerde producten, gezouten of gearomatiseerd | |
1905 90 60 | — — — — gezoet | |
1905 90 90 | — — — — andere | |
ex | 2001 | Groenten, vruchten en andere eetbare plantendelen, bereid of verduurzaamd in azijn of azijnzuur: |
2001 90 | — andere: | |
2001 90 30 | — — suikermaïs (Zea mays var. saccharata) | |
2001 90 40 | — — broodwortelen, bataten (zoete aardappelen) en dergelijke eetbare plantendelen met een zetmeelgehalte van 5 of meer gewichtspercenten | |
ex | 2004 | Andere groenten, op andere wijze bereid of verduurzaamd dan in azijn of azijnzuur, bevroren, andere dan de producten bedoeld bij post 2006: |
2004 10 | — aardappelen: | |
— — andere: | ||
2004 10 91 | — — — in de vorm van meel, gries, griesmeel of vlokken | |
2004 90 | — andere groenten en mengsels van groenten: | |
2004 90 10 | — suikermaïs (Zea mays var. saccharata) | |
ex | 2005 | Andere groenten, op andere wijze bereid of verduurzaamd dan in azijn of azijnzuur, niet bevroren, andere dan de producten bedoeld bij post 2006: |
2005 20 | — aardappelen: | |
2005 20 10 | — — in de vorm van meel, gries, griesmeel of vlokken | |
2005 80 00 | — suikermaïs (Zea mays var. saccharata) | |
ex | 2101 | Extracten, essences en concentraten, van koffie, van thee of van maté en preparaten op basis van deze producten of op basis van koffie, van thee of van maté; gebrande cichorei en andere gebrande koffiesurrogaten, alsmede extracten, essences en concentraten daarvan: |
— extracten, essences en concentraten, van koffie en preparaten op basis van deze producten of op basis van koffie: | ||
— — preparaten op basis van extracten, essences of concentraten of op basis van koffie: | ||
2101 12 98 | — — — andere | |
— extracten, essences en concentraten, van thee of van maté en preparaten op basis van deze producten of op basis van thee of van maté: | ||
— — preparaten: | ||
2101 20 98 | — — — andere | |
— gebrande cichorei en andere gebrande koffiesurrogaten, alsmede extracten, essences en concentraten daarvan: | ||
— — gebrande cichorei en andere gebrande koffiesurrogaten: | ||
2101 30 19 | — — — andere | |
— — extracten, essences en concentraten van gebrande cichorei en van andere gebrande koffiesurrogaten: | ||
2101 30 99 | — — — andere | |
2105 00 | Consumptie-ijs, ook indien cacao bevattend | |
ex | 2106 | Producten voor menselijke consumptie, elders genoemd noch elders onder begrepen: |
2106 90 | — andere: | |
2106 90 10 | — — preparaten, ‘fondues’ genaamd | |
— — andere: | ||
2106 90 92 | — — — — — bevattende geen van melk afkomstige vetstoffen, sacharose, isoglucose, glucose of zetmeel, of bevattende minder dan 1,5 gewichtspercent van melk afkomstige vetstoffen, minder dan 5 gewichtspercenten sacharose of isoglucose, minder dan 5 gewichtspercenten glucose of zetmeel | |
2106 90 98 | — — — — — andere | |
2202 | Water, mineraalwater en spuitwater daaronder begrepen, met toegevoegde suiker of andere zoetstoffen, dan wel gearomatiseerd, alsmede andere alcoholvrije dranken, andere dan de vruchten- en groentesappen bedoeld bij post 2009 | |
2205 | Vermout en andere wijn van verse druiven, bereid met aromatische planten of met aromatische stoffen | |
ex | 2208 | Ethylalcohol, niet-gedenatureerd, met een alcohol-volumegehalte van minder dan 80 % vol; gedistilleerde dranken, likeuren en andere dranken die gedistilleerde alcohol bevatten: |
2208 20 | — dranken, gedistilleerd uit wijn of druivenmoer | |
2208 50 91 en 2208 50 99 | jenever | |
2208 70 | likeuren | |
2208 90 41 tot en met 2208 90 78 | — andere gedistilleerde dranken en andere dranken die gedistilleerde alcohol bevatten | |
2905 43 00 | mannitol | |
2905 44 | D-glucitol (sorbitol) | |
ex | 3302 | Mengsels van reukstoffen en mengsels (oplossingen in alcohol daaronder begrepen) op basis van een of meer van deze zelfstandigheden met andere stoffen, van de soort gebruikt als grondstof voor de industrie; andere bereidingen op basis van reukstoffen, van de soort gebruikt voor de vervaardiging van dranken: |
3302 10 | — van de soort gebruikt in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie: | |
— — van de soort gebruikt in de drankenindustrie: | ||
— — — bereidingen die alle essentiële aromatische stoffen van een bepaalde drank bevatten: | ||
— — — — — andere (met een effectief alcohol-volumegehalte van niet meer dan 0,5 % vol): | ||
3302 10 29 | andere | |
ex | Hoofdstuk 38 | Diverse producten van de chemische industrie: |
3824 60 | sorbitol, andere dan die bedoeld bij onderverdeling 2905 44 |