Regeling dierlijke producten
Einde inhoudsopgave
Regeling dierlijke producten:Artikel 3.26 Registratie kadavers runderen door ondernemer
Regeling dierlijke producten
Artikel 3.26 Registratie kadavers runderen door ondernemer
Geldend
Documentgegevens:
Geldend vanaf 21-04-2021
- Bronpublicatie:
12-04-2021, Stcrt. 2021, 17794 (uitgifte: 16-04-2021, regelingnummer: WJZ/ 21072840)
- Inwerkingtreding
21-04-2021
- Bronpublicatie inwerkingtreding:
12-04-2021, Stcrt. 2021, 17794 (uitgifte: 16-04-2021, regelingnummer: WJZ/ 21072840)
- Vakgebied(en)
Agrarisch recht (V)
Gezondheidsrecht / Voedsel- en warenkwaliteit
1.
De ondernemer registreert de identificatiecode van het merk, bedoeld in artikel 38 van verordening (EU) nr. 2019/2035, van een door hem opgehaalde kadaver van een rund.
2.
Binnen drie werkdagen nadat het kadaver is opgehaald meldt de ondernemer de identificatiecode van het merk aan de Minister.
3.
De ondernemer bewaart de registratie, bedoeld in het eerste lid, ten minste twee jaar.
Deze functie is alleen te gebruiken als je bent ingelogd.